Slingshot: vekstmotor for bedrifter i vekstfase

Slingshot: vekstmotor for bedrifter i vekstfase

22.08.2024
fb_n
tw_n
in_n

Med et mål om å skape rask vekst for teknologibedrifter i regionen, tilbyr Slingshot et 12-ukers intensivprogram som gir utvalgte bedrifter en unik mulighet til å akselerere sin utvikling. Med støtte fra sterke regionale aktører, og et erfarent team i ryggen, er dette programmet skreddersydd for selskaper som allerede har etablert seg, men som trenger hjelp til å ta det neste store steget. 

- Vi skal skape rask vekst, utvikle folk og bidra til å skape solide organisasjoner. Det er kjempespennende og enormt givende, sier daglig leder Karete Kristoffersen, som med sin lange erfaring innen ledelse og bedriftsutvikling, står i spissen for programmet. Hennes team består av eksperter innen ulike felt, med nøkkelkomponenter for å sikre rask vekst på en bærekraftig måte.

Programmet fokuserer på tre hovedområder:
1. Rask vekst – Å hjelpe bedriftene med å identifisere og fjerne hindringer for vekst.
2. Bygge en solid organisasjon – Gjennom utvikling av team, kultur og ledelse skal bedriftene rigges for fremtiden.
3. Nettverksbygging – Slingshot gir deltakerne tilgang til et bredt og verdifullt nettverk, både nasjonalt og internasjonalt, som kan åpne dører for nye muligheter.

Så langt har 22 selskaper gjennomført programmet, noe som har resultert i over 400 nye arbeidsplasser. Et av suksesshistoriene fra Slingshot er Wenn, som har vokst betydelig som et direkte resultat av programmet.

Slingshot henvender seg primært til teknologiselskaper i regionen, som allerede har ansatte, drift og et fungerende styre. Dette er et tilbud for de som er klare til å skalere opp, ikke starte opp. De kan ha deltatt på start-up og vekst programmer tidligere, men dette er steget etter det.

Støtten bak Slingshot kommer fra Stavanger Kommune, Agenda Vestlandet- gavefondet til Sparebanken Vest. I tillegg har programmet sterke samarbeidspartnere som FOMO, Gaidme, PWC og Scandinavian Product Group. Denne kombinasjonen av offentlig og privat støtte gir programmet en unik posisjon til å tilby de ressursene deltakerbedriftene trenger for å lykkes.

Siste sjanse til å delta

Med oppstart i oktober 2024, nærmer det seg oppstart for høstens gjennomføring. Slingshot har fortsatt noen ledige plasser, så interesserte bedrifter kan enda ta kontakt med daglig leder Karete Kristoffersen for å få mer informasjon om hvordan de kan delta.
Slingshot_Portretter-20240510_39179
DAGLIG LEDER: Karete Kristoffersen
Anja Tollefsen Lussand
Innholdsprodusent
 
fb_n
tw_n
in_n

Andre artikler